Voor onderstaande opdrachtgevers werk ik aan verschillende marketing- en communicatieopdrachten of werk ik tijdelijk op interim-basis aan een project. Opdrachten en projecten lopen van ontwikkeling marketingplannen en projectbegeleiding tot en met het interim overnemen van functies intern in verband met tijdelijke capaciteitsproblemen en het adviseren van directies en management bij specifieke marketingcases. Mijn opdrachtgevers (voornamelijk uit de regio Midden-Brabant) begeven zich in diverse branches, zoals de bouwbranche, financiële dienstverlening, overheidssector en technische sector.

Stephanie Marketing & Communicatie 2

Waalwijk Wonen

Marketing- en communicatieplan en -uitvoering voor uniek Waalwijks woonproject; WaalwijkWonen

19 nul-op-de-meter-woningen opgezet met groep investeerders en particuliere wooncoöperatie

Voor de particuliere wooncoöperatie WaalwijkWonen en de investeerder OranjeWonen B.V. heb ik een marketing- en salesplan gemaakt ten behoeve van de opstart van de bouw en de verhuur van 19 patiowoningen in Waalwijk. WaalwijkWonen op het Oranjeplein in Waalwijk. Bijzondere woningen, want het zijn nul-op-de-meter-woningen die vanuit een coöperatief gedachtegoed worden verhuurd aan senioren. En dan met name de ’tussen-de-wal-en-het-schip’ groep. Mensen die niet in aanmerking komen voor huur en niet meer willen of kunnen kopen vanwege leeftijd.

Op basis van een aantal bestaande middelen heb ik vanaf medio 2016 de verantwoordelijkheid gekregen om het project te positioneren in de markt voor investeerders en voor de toekomstige bewoners. Twee verschillende targetgroepen die zeer belangrijk zijn voor het welslagen van het project (realisatie 2017-2018)

Ik draag zorg voor een kwalitatieve uitwerken van het marketingplan en begeleid de uitvoering. Daarnaast organiseer is samen met het coöperatie-bestuur evenementen voor de leden van de coöperatie.

WaalwijkWonen-project

Op projectbasis, september 2016 – nu
Organisaties helpen met het op peil houden van de waterkwaliteit voor mens, dier en milieu.

www.microlan.nl

februari 2016 – heden

microLAN B.V.

Opdrachtgever: “internationaal in de markt zetten van onze CONTROLE-systemen voor online monitoring”

microLAn opereert op de internationale markt van meetinstrumentaria voor water. De online monitoringsystemen van microLAN worden wereldwijd verkocht direct via het hoofdkantoor in Waalwijk of via een groot aantal distributeurs. Als marketingadviseur ondersteun en adviseer ik microLAN in het opzetten van communicatiemiddelen, marketing- en promotiemateriaal en het maken van content voor online en offline middelen.

JOSA Holding B.V.

Opdrachtgever: “27 nieuwbouwwoningen vragen om een gedegen marketing- en salesplan”

Voor projectontwikkelaar JOSA Holding B.V. heb ik een marketing- en salesplan gemaakt ten behoeve van de opstart van de bouw en de verkoop van 27 woningen in Waalwijk. Het project genaamd TaxandriaDijk krijgt een aantal marketingmiddelen, zoals verkoopbrochure, bouwdoeken, banners en online middelen, die ervoor moeten zorgen dat geïnteresseerden in beeld komen bij de ontwikkelaar en makelaar als potentiële kopers en uiteindelijk verkoop van woningen gerealiseerd kan worden. Ik ben verantwoordelijk voor het correct uitwerken van het plan en begeleid de uitvoering. Ook organiseer ik samen met de makelaar de verkoop-bijeenkomsten.

Taxandriadijk

Op projectbasis, april 2016 – nu
directieteam Finc Accountants Waalwijk
Samen met en naast de ondernemer ondernemen, dat is het uitgangspunt

www.fincaccountants.nl

September 2015 – heden

Finc Accountants Waalwijk

Opdrachtgever: “Samen ondernemen”

Enkele maanden na de start (1-4-2015)  van Finc Accountants Waalwijk (voorheen FSV Accountants) ben ik gevraagd om marketing- en communicatieondersteuning te bieden op interim-basis. Een mooie en veelzijdige opdracht, waar mijn ervaring in de financiële sector goed van pas komt. Finc is een jong en dynamisch accountantskantoor dat gelooft en investeert in goede customer relations. Als mark/com adviseur houd ik mij bezig met het opzetten van een sterk en professioneel marketing en communicatiebeleid en met het ontwikkelen van marketingacties, relatie evenementen en communicatiemiddelen. Alles voor een perfecte klantrelatie. Proactief en samen ondernemen staat centraal.

Van Gansewinkel

Opdrachtgever: “Afval bestaat niet”

Van Gansewinkel Groep B.V. Eindhoven; Een uitdagend groot marketingproject waarvoor ik mijn bijdrage mag leveren. Van mei 2015 tot eind 2015/begin 2016. Ik houd mij voor dit project bezig met de ontwikkeling van sectorproposities voor de grootzakelijke markt, 12 sectoren waarvoor Van Ganswinkel actief is. Van chemie tot zakelijke dienstverlening en van retail tot zorg. Aan de hand van trendonderzoek en workshops met de salesteams en de projectengineers ontwikkelen we sectorproposities en propositiepitches. Met vervolgens de ontwikkeling van marketingmiddelen ter ondersteuning van salesprocessen.

Samengevat: workshops begeleiden (moderator) advies, nieuwe salesstrategie, advies propositie en daaraan gekoppelde presentaties.

Via het bureau Licht (bemiddelaar van zelfstandig marcom-professional) ben ik geplaatst op deze opdracht.

Van Gansewinkel

Van Gansewinkel Groep

Mei 2015 tot februari 2016

Hoefnagel Totaalbouw

Opdrachtgever: “Bijna een eeuw ervaring en deskundigheid”

Een van de vaste opdrachtgevers is Bouwbedrijf Hoefnagel Totaalbouw uit Sprang-Capelle is een gerenommeerd bouwbedrijf. Het bedrijf bestaat bijna 90 jaar en heeft in regio De Langstraat grote invloed gehad op de ontwikkelde woonwijken, zorgcentra, scholen en kantoren. Voor het bouwbedrijf verricht ik diverse marketing- en communicatieopdrachten, variërend van het schrijven van teksten voor online en offline media tot het organiseren van evenementen.

project 2016: ontwikkeling nieuwe website en contentmanagement www.hoefnageltotaalbouw.nl / vastgoedmarketing nieuwbouwprojecten

PROFECT KOZIJNBOUW

Opdrachtgever: “Kozijnen uit eigen timmerfabriek”

Voor het Kaatsheuvelse Profect Kozijnbouw, gespecialiseerd in woningverbouw – en aanbouw, voer ik diverse operationele marketingopdrachten uit en denk ik mee in het uitzetten van campagnes. Ad hoc wordt mijn bijdrage gevraagd en draag ik zorg voor persberichten, campagnes rondom beursstands en evenementen, contentmarketing voor de website en SEO. Profect Kozijnbouw is opdrachtgever van het eerst uur (sinds 2014).

www.profectkozijnbouw.nl

Op projectbasis, 2014 – nu