referenties Stephanie marketingcommunicatie

“Geef je mening vleugels”, 

LOESJE

Referenties

Yvonne Nielen; marketing concept specialist Renewi Nederland.

Stephanie heeft zich in zeer korte tijd de wereld van afval en grondstoffen eigen gemaakt. Iets waar sommigen jaren over doen. Ze is een zeer kundige Marketing Communicatie Professional die bovendien zeer pro-actief is, hard en snel werkt, zonder in te boeten op kwaliteit. Stephanie beweegt heel gemakkelijk door organisaties en weten anderen voor haar te winnen als dat nodig is. Op de inhoud zowel op bedrijfsmaterie als op marcom-vlak kan ik goed met haar sparren. Ze heeft een mooi project en mooie producten opgeleverd waar wij erg blij mee zijn. Ik kan haar van harte aanbevelen voor andere Marketing-communicatie projecten.

Kim Meulenbroeks, senior product marketeer @Van Gansewinkel Groep

We hebben Stephanie benaderd voor ondersteuning in het opzetten van 11 waarde proposities gericht op onze groot zakelijke markt. Stephanie heeft diverse workshops met ons sales apparaat begeleid om de trends en de behoefte van onze klanten helder en inzichtelijk te krijgen. Op basis van die input zijn proposities gemaakt voor de verschillende sectoren waarin onze klanten werkzaam zijn. Stephanie is een opgewekte, slimme vrouw die doelgericht aan het werk gaat. Ze weet waar ze over praat, of ze zorgt dat ze het weet. Ik heb haar leren kennen als een harde werker die zeer betrokken is bij het werk van haar klanten. Bovenal ook een prettige, fijne collega om mee samen te weken. Dank Stephanie voor je inzet en het succesvolle resultaat!

Joep Appels, owner of MicroLan online watermonitoring systems (international business).

Ik werk nu ruim een jaar naar volle tevredenheid met Stephanie samen. Ze geeft een goede en verfrissende ondersteuning, kan snel en adequaat reageren en heeft altijd goede ideeën. Kortom, we gaan nog jaren samen werken !

Jeroen Gort, performance coach, spreker, trainer. Creëert persoonlijk ondernemerschap binnen organisaties.

Wat bijzonder is aan Stephanie is dat ze ‘het hele plaatje ziet’. Ze heeft het vermogen om haar praktische kennis en ervaring op het gebied van marketingcommunicatie en de nieuwe media te koppelen aan ontwikkelingen in de markt en de strategische koers van haar opdrachtgever. Hierdoor is ze bij uitstek een geschikte gespreks- en sparringpartner voor directieteams. Samen commercieel beleid maken en direct succesvol implementeren.

Brigitte de Leeuw, owner @Profitmarketing.

Stephanie is een geweldige adviseur marketing. Haar gedrevenheid om het beste uit zichzelf, haar collega’s en de markt te halen is super. Ze heeft altijd oog voor het klantbelang. Ze kent haar klant en weet hoe ze die optimaal kan bedienen.

Rianne Verschut, Calculatie en adviesbureau Verschut

Stephanie Hoefnagel is in mijn ogen zeer geschikt om uw bedrijf, presentatie of andere specifieke vaardigheden op de kaart te zetten. Haar gedrevenheid zal zorgen voor een pracht product wat goed doordacht en onderbouwd is, dat duidelijk zal zijn en zeker reacties oproept.