Wegens doorslaand succes verlengd

Wegens doorslaand succes verlengd

Na nog geen 10 maanden als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben, kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat het werken als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur me heel goed bevalt. In 2015 heb ik al een tweetal mooie opdrachten mogen oppakken: 1 bij Van Gansewinkel Groep in Eindhoven en 2 bij Finc Accountants in Waalwijk. 2015 was voor mij dus een succesvol 1e jaar. Begin februari 2016 rond ik het marketingproject af bij de afvaldienstverlener. In eerste instantie een opdracht voor 8 maanden, maar met succes verlengd naar 10 maanden. Een propositieopdracht in nauw samenspel met de salesteams voor de grootzakelijke markt, waarbij we tot in de detail hebben uitgewerkt wat Van Gansewinkel doet en onderscheidt in de markt. Bij Finc Accountants werk ik sinds de zomer van 2015 als allround interim marketingadviseur, waarbij ik van A tot Z marketing- en communicatie oppak voor het nog jonge accountantskantoor. Veelzijdig en met een nadrukkelijke focus op relatiemarketing. Als de opdrachten die volgen in 2016 net zo interessant en leuk zijn als mijn eerste twee interim-klussen, dan zeg ik “kom maar op!”. Met succes verlengd…. Stephanie Marketing & Communicatie.

 

Wegens succes verlengd

Wegens succes verlengd