gemeentehuis waalwijk

Woonevenement Waalwijk

Voor de komende maanden heb ik een hele mooie opdracht. Ik ga in opdracht van de gemeente Waalwijk een woonevenement organiseren in 2016. ┬áDe gemeente heeft afgelopen zomer enthousiast gereageerd op mijn concept. Wethouder Keijzers, “Dit evenement past perfect in onze woonvisie en is een mooie aanvulling op onze promotiekalender voor nieuwbouw en kavelverkoop.” Handen uit de mouwen dus! Het woonevenement vindt plaats in de imposante hal van het gemeentehuis en de datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tijdens het woonevenement zullen actuele nieuwbouwprojecten (koopsector) gepresenteerd worden door ontwikkelaars, makelaars en bouwbedrijven. Samen met bouwgerelateerde bedrijven, zoals bijvoorbeeld hypotheekadviseurs, gemeente en notarissen.

Met het evenement wil de gemeente Waalwijk haar kernen, Waspik, Sprang-Capelle en Waalwijk presenteren als fijne, prettige woongebieden voor starters, jonge gezinnen, tweeverdieners en senioren. Het laten zien van actuele nieuwbouwprojecten in diverse segmenten speelt een hoofdrol hierbij.

Meer informatie volgt later op www.waalwijk.nl. De evenementenwebsite wordt gelanceerd zodra de naam van het evenement bekend is.

Waalwijk woonevenement

Waalwijk